Alle foto's

Glampingtent op EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Deze glampingtent biedt plek voor 6 personen en is de perfecte combinatie tussen het kamperen en luxe. De tent is voorzien van een open keuken, eethoek, moderne badkamer en drie slaapgedeeltes. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, koelkast en koffiezetapparaat. Achterin de tent kun je een twee slaapplekken vinden. Aan de ene kant staat een tweepersoonsbed en aan de andere kant van de tent staan twee losse bedden. De derde slaapplek is te bereiken via een ladder. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel.

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig vakantiepark middenin de natuur van Utrecht. Op het familiepark kun je verblijven in safaritenten, chalets en boslodges. Met een ruim aanbod aan faciliteiten hoeft jong en oud zich niet snel te vervelen. Plons in het overdekte zwembad waar je tijdens elke weersomstandigheid lekker kunt zwemmen. Verder kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin, een potje tafeltennissen en meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Bij het sfeervolle restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten uit de Hollands-Franse keuken.

Ontdek de provincie Utrecht

In de omgeving van het vakantiepark kun je van alles zien en doen. Zo moet je zeker de steden Utrecht en Amersfoort gaan bezoeken. Op zoek naar wat natuur? De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Voor een leuk dagje uit met het hele gezin is Ouwehands dierenpark een aanrader. Is het een warme zomerdag en ben je op zoek naar wat verkoeling? In Woudenberg ligt het Henschotermeer waar je lekker kunt zwemmen en genieten van het zonnetje.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Maarn voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Safaritent in Maarn
Nederland Utrecht Maarn

Laan van Laag Kanje 1, 3951 KD Maarn

hele jaar geopend

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe