Alle foto's

Trekkershut 4p

De trekkershutten zijn ideaal voor een ieder die op zoek is naar een luxer alternatief voor kamperen. De trekkershutten zijn geschikt voor wel vier personen. Hierdoor zijn ze een goed alternatief als u er een paar nachten tussenuit wilt, maar geen eigen tent of caravan heeft? Wilt u het gemak van een overnachting zonder te veel werk en heeft u een wat kleiner budget? Dan zijn de standaard trekkershutten echt iets voor u!

Vakantiepark Witterzomer

Middenin de Drentse bossen vindt u Vakantiepark Witterzomer: Een vakantiepark waar veel te beleven valt voor jong en oud! U kunt op Witterzomer heerlijk kamperen op onze gezellige camping. Er zijn op het bungalowpark luxe vakantiehuizen met veel privacy. En voor wie er even tussen uit wil met een groter gezelschap hebben wij diverse groepsaccommodaties. Geniet van onze unieke hotelkamer, middenin het bos bijkomen van uw wandeling of fietstocht. Ook zijn er eenvoudige trekkershutten voor even back to basic, nu ook luxe trekkershutten met badkamer te huur. Wat dacht u van kamperen in een tent die al voor u klaar staat bij aankomst? Onze safaritent is ideaal voor een leuke vakantie. Ook zijn er huurchalets en koopchalets voor uw eigen plaats, 365 dagen lang. De camping heeft een heerlijk zwembad met glijbaan en een zwemmeer met strand en speeltoestellen. Daarnaast vind je er veel sportvelden, een midgetgolfbaan en een visvijver. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd en er is ook een lekker restaurant.

Trekkershut in Drenthe

Oeroude hunebedden, prachtige heidevelden en mooie bossen met vennetjes. De rust en gastvrijheid zijn – in tegenstelling tot vele andere plekken in Nederland – in Drenthe bewaard gebleven.
Al dit moois willen we graag met u delen, want het is waar: ”Drenthe doet echt wat met je”!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Assen voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Charmehuisje in Assen
Nederland Drenthe Assen

Witterzomer 7, 9405 VE Assen

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe