Alle foto's

Verblijf in Safaritent de Wold Lodge

Op RCN de Roggeberg kun je een prachtige safaritent de wold lodge huren. De safaritent beschikt over een mooie keuken, badkamer en woonkamer met tv. De safaritent heeft een veranda met picknicktafel. In het midden van het veld vermaken de kinderen zich prima op de speelplaats met schommel, zandbak en een plek om met water te spelen.

RCN de Roggeberg

Glamperen in de Friese natuur is een goede manier om je batterij weer op te laden. Gun jezelf die pure rust en ga voor een safaritent op de Roggeberg, camping in het Drents-Friese Wold. Het vakantiepark heeft genoeg faciliteiten zodat je je niet hoeft te vervelen. Speel een potje voetbal, volleybal of tennis met je vrienden. De kids springen op de airtrampoline, spetteren in het zwembad of vermaken zich in de overdekte speelplaats.

Safaritent in Friesland

RCN de Roggeberg ligt in de prachtige natuur op de grens tussen Friesland en Drenthe. Je vindt hier alles wat de natuur te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen en het schitterende Friese merengebied. Leuke dorpjes, interessante musea en aantrekkelijke attractieparken maken de vakantie voor het hele gezin compleet.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Appelscha voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Safaritent in Appelscha
Nederland Friesland Appelscha

De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha

Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe