Alle foto's

Waterlodge 4 personen

De knusse lodge ligt aan het water en is geschikt voor maximaal 4 personen. De woonkamer heeft vloerverwarming en is voorzien van een gezellige zithoek met tv. De open keuken is uitgerust met een 4-pits gastoestel, combimagnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. De twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en plekje om je kleren op te hangen. Er is een apart toilet en de badkamer bestaat uit een douche en wastafel. Buiten kun je genieten van het zonnetje op je eigen terras aan het water.

Roompot Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk is een heerlijk vakantiepark midden in de natuur van Noord-Brabant. Je kunt er overnachten in stijlvolle lodges, waarvan een aantal direct aan het water liggen. Op het park is een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en bowlingbaan aanwezig. Het team Koos Konijn organiseert leuke activiteiten. Bij het sfeervolle restaurant kun je genieten van een heerlijke lunch, diner of een kopje koffie. Daarnaast heeft het vakantiepark een minimarkt voor de vergeten boodschappen.

Ontdek Noord-Brabant

Het vakantiepark ligt vlakbij het natuurgebied De Maashorst. Dit gebied is heerlijk voor natuurliefhebbers en je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Daarnaast mag een bezoek aan Den Bosch ook zeker niet ontbreken. De stad heeft een rijke geschiedenis en beschikt over een authentiek historisch centrum. Je kunt er genieten van veel mooie straatjes, pittoreske gebouwen en indrukwekkende bezienswaardigheden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Waterlodge in Schaijk voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Waterlodge in Schaijk
Nederland Noord-Brabant Schaijk

Hermanusweg 4, 5374 RW Schaijk

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe