Alle foto's

Tiny House – 4 personen

Deze accommodatie is biedt plek voor 4 personen en is sfeervol ingericht. Het huisje bestaat uit een open keukentje, zithoek, badkamer, slaapkamer en slaapzolder die je via een ladder kunt bereiken. De keuken is uitgerust met een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. In het woongedeelte kun je heerlijk relaxen op de bank en genieten van een gezellig haardvuurtje. De moderne badkamer heeft een toilet, wastafel en douche. Op een zonnige dag kun je buiten heerlijk ontbijten en avondeten op het terras.

EuroParcs Poort van Zeeland

EuroParcs Poort van Zeeland is een heerlijk vakantiepark op Voorne-Putten, in de provincie Zuid-Holland. Het familiepark beschikt over een groot aanbod aan faciliteiten en voorzieningen. Zo kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in het overdekte Adventuredome. Deze speelplek is uitgerust met een vette speeltuin, glow-in-the-dark minigolfbaan en je kunt er lasergamen. Verder kun je op het park een voetbalveld, airtrampoline en buitenspeeltuin vinden. Het hele jaar door is er ook een animatieteam aanwezig die allerlei activiteiten organiseert. Culinair genieten doe je bij het gezellige parkrestaurant. Een lekker patatje of kroket haal je af bij de snackbar. Elke ochtend zijn er verse broodjes te koop. Op dit vakantiepark kun je verblijven in een Tiny House of chalet. Voor grote groepen is er een mogelijkheid om een accommodatie met plek voor 12 personen te huren.

Ontdek Zuid-Holland

Het vakantiepark ligt op slechts 2 minuutjes wandelen van de Haringvliet, een waar paradijs voor natuurliefhebbers en watersporters. Je kunt er heerlijk zwemmen, surfen en zeilen. Het park ligt bovendien vlakbij mooie plaatsen zoals Hellevoetsluis en Brielle. De grote stad Rotterdam ligt op minder dan een uurtje rijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Tiny House in Hellevoetsluis voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Tiny House in Hellevoetsluis
Nederland Zuid-Holland Hellevoetsluis

Parkweg 2, 3221 LV Hellevoetsluis

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe