Vodatent Troisvierges

Camping Troisvierges is een fraai gelegen charme camping aan de rand van de Luxemburgse Ardennen. Over de camping stroomt de rivier de Woltz en naast de camping ligt een leuk zwembad met waterglijbaan. Als camping gast mag je gratis gebruik maken van het zwembad. Jong en oud beleven hier iedere dag urenlang waterplezier. Ook is er een speeltuin met houten speeltoestel, waar de kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Sportievelingen leven zich uit op de tennisbaan, het vollebalveld, voetbalveld en in de squashhal. In het hoogseizoen is er animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken. Heb je trek gekregen na een dag zwemmen en spelen? Dan kun je een bij het restaurantje of de snackbar terecht voor een kleine maaltijd of een lekkere hap.

Safaritent op Camping Troisvierges

Op Camping Troisvierges zijn stoere safaritenten van Vodatent te huur. De tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en beschikken over twee slaapruimtes. Eén van de slaapruimtes beschikt over een tweepersoonsbed en de andere slaapruimte is ingericht met twee stapelbedden. De compleet ingerichte keuken heeft een elektrische kookplaat en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je lekker buiten kunt koken. Aan de voorkant van de tent beschik je over een deels overdekt terras met loungeset, waar je hele dagen van het buitenleven kunt genieten.

Kamperen in de Luxemburgse Ardennen

De camping ligt in een bosrijke omgeving in de Luxemburgse Ardennen, die volop vermaak biedt voor natuurliefhebbers. De regio kent veel verschillende fiets- en wandelroutes en twee grote natuurreservaten: het Natuurpark Our en het Natuurpark Öewersauer.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Troisvierges voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Troisvierges
Luxemburg Diekirch Troisvierges

Rue de Binsfeld, 9912 Troisvierges

Duits, Engels, Frans, Nederlands
1 april - 30 september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe