Luxe lodgetent voor 2 personen op Camping ’t Woutershok

Op Camping ’t Woutershok op Texel vind je luxe tweepersoons lodgetenten met een eigentijdse inrichting. De lodgetenten beschikken over een royale binnenruimte met palletkachel en een open keuken voorzien van een tweepits kookplaat, waterkoker, Nespresso machine en een koel-vriescombinatie. Je slaapt in een comfortabel tweepersoonsbed met televisie aan het voeteneind. De tenten beschikken over eigen, moderne badkamer met een regendouche en ligbad dat zicht heeft op het bos. De lodge heeft een grote veranda aan de voorzijde en een kleinere aan de achterkant. Het is de ideale accommodatie voor een romantisch weekend weg of een langere vakantie op Texel.

Ontdek Texel vanaf Camping ’t Woutershok

Camping ’t Woutershok ligt midden in het bosgebied De Dennen in Nationaal Park Duinen van Texel, gelegen aan de westkant van het eiland. Het is een camping zonder ‘toeters en bellen’: geen zwemparadijzen, rumoerige eetcafés of bowlingbanen, maar simpelweg genieten van de mooie natuur, rust en ruimte. De camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en actieve senioren. Kinderen kunnen spelen in het gras, hutten bouwen in het bos of klauteren in de speeltuin. Vanaf de camping fiets je in 10 minuten naar het Noordzeestrand.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Den Burg voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Den Burg
Nederland Noord-Holland Texel Den Burg

Rozendijk 38, 1791 PE Den Burg

0031 0222 313080
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe