Alle foto's

Safaritent op Molecaten Park ’t Hout

De safaritent biedt plek voor 6 personen en heeft een oppervlakte van 29 m2. De accommodatie bestaat uit een open keuken, eethoek en drie slaapkamers. De keuken is uitgerust met een 4-pits gasstel, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en een waterkoker. Eén slaapkamer heeft een stapelbed en de overige slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden. Het terras is overdekt en heeft een tafel met stoelen waar je kunt zitten. Toiletten en douches kun je vinden in het sanitairgebouw op de camping.

Molecaten Park ’t Hout

Molecaten Park ’t Hout is een grote familiecamping met buitenzwembad en waterglijbanen, gelegen in de Friese Wouden. Het grote kampeerterrein heeft ruime plaatsen waar je met een tent, camper of caravan kunt staan. Daarnaast kun je overnachten in een chalet, safaritent of kampeercabin. Op een warme zomerdag kun je afkoelen in het buitenzwembad met kleuterbad. Er zijn ook twee leuke waterglijbanen waar je vanaf kunt glijden. Verder zijn er meerdere speeltuinen te vinden die verspreid liggen over het vakantieterrein. Sportievelingen kunnen zich vermaken op het panna- en basketbalveld. Verder is er een dierenweide, overdekte binnenspeeltuin en tafeltennistafel. Naast het zwembad vind je een snackbar met terras waar je een hapje kunt eten of een kopje koffie kunt drinken. Elke ochtend kun je verse broodjes afhalen.

Vakantie in Friesland

Het vakantiepark ligt in Bakkeveen, op het kruispunt van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Verder ligt het terrein midden in de natuur van de Friese Wouden. Dit natuurgebied bestaat uit bossen, zandverstuivingen, heidevelden en graslandschap. Je kunt er ruim 130 kilometer aan wandelpaden vinden en het is er heerlijk rustig. Voor kinderen is er ook een speciaal speelbos aangelegd waar ze lekker kunnen klimmen en klauteren. De mooie stad Groningen ligt op 40 minuten rijden van de camping. De stad is rijk aan verschillende rijksmonumenten, gezellige straatjes, knusse parkjes en interessante musea.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Bakkeveen voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Safaritent in Bakkeveen
Nederland Friesland Bakkeveen

Duerswâldmer Wei 11, 9243 KA Bakkeveen

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe