River lodge met hottub

De River Logde op vakantiepark Mölke is geschikt voor 4 personen en heeft een prachtig uitzicht op het weiland. Het huisje is van alle gemakken en comfort voorzien. Voor totale ontspanning is er een heerlijke jacuzzi naast de accommodatie. Vanaf het overkapte terras kun je in de zomer de koeien zien grazen en de zon onder zien gaan.

Vakantiepark Mölke

Heerlijk liggen zonnen. Klauteren in de binnenspeeltuin. Spetteren in het overdekte zwembad. Kanovaren op de Regge. Met het hele gezin lekker luieren of een boswandeling maken. Mölke is echt een leuke camping voor kinderen, maar ook voor de ouders. Uw vakantie in Zuna kan beginnen! In de Twentse Reggestreek kunt u eindeloos fietsen en wandelen. Vakantiepark Mölke een kleinschalig en gemoedelijk vakantiepark en camping in Twente, waar je kunt genieten van een groot partycentrum met meerdere zalen en een bowlingbaan. Er is een heerlijk restaurant, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje en er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd.

Vakantie in Twente

Vakantiepark Mölke ligt bij de mooie rivier de Regge, waar je kunt kanoën, fluisterbootjes kunt huren en rondvaarten kunt doen. Ook is het mogelijk om in de buurt te gaan klootschieten en te gaan boerengolven. In de grone omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Zuna voor je op een rijtje gezet:

Charmehuisje in Zuna
Nederland Overijssel Twente Zuna

Molendijk 107, 7466 PD Zuna

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe