Alle foto's

Safaritent voor 6 personen

De safaritenten hebben een woon/eetkamer met steigerhouten meubels, flatscreen TV, een open keuken voorzien van koelkast, kookplaat, magnetron, koffiefilterapparaat en waterkoker. Verder beschikt de safaritent over een badkamer, een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed (1 x 2 pers.matras), een slaapkamer met stapelbed en babyledikant/stoel en een bedstee (2 x 1 pers. matrassen|) voor twee personen. Er is een verwarming aanwezig en in het voor- en naseizoen kunt u ook een elektrische deken bij de receptie afhalen. Deze dient dan bij vertrek weer te worden ingeleverd.

Ardoer Vakantiepark De Meerpaal

Ardoer De Meerpaal is een kindvriendelijk vakantiepark met kampeerplaatsen en huuraccommodaties gelegen op loopafstand van de Zeeuwse kust. Op het vakantiepark kun je kamperen met een tent. caravan of camper. Het is daarnaast ook mogelijk om studio’s, safaritenten, chalets en vakantiewoningen te huren. Het vakantiepark biedt genoeg faciliteiten voor ontspanning en sport. Voor de kinderen is er een toffe waterspeeltuin waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ze kunnen zich ook helemaal uitleven op de airtrampoline en de in de binnenspeeltuin. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. De sportievelingen kunnen een potje jeu-de-boulen of een potje voetbal spelen op het sportveld. Bij de Brasserie de Meerpaal kun je elke dag terecht voor verse broodjes, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Op het vakantiepark kun je ook een wellness vinden, waar je even lekker kunt ontspannen.

Ontdek de provincie Zeeland

Vanaf het vakantiepark kun je perfect de provincie ontdekken. Op een warme zomerdag is het heerlijk om een dagje op het strand te vertoeven. De Zeeuwse kust biedt tal van mogelijkheden voor een fijne stranddag. Een van de mooiste en schoonste zandstranden zijn de stranden van Oostkapelle. Daarnaast heeft Zeeland tientallen mooie wandelroutes die je langs onontdekte plekken, stille boerelandpanden en unieke natuurgebieden leiden. Of ga op ontdekkingstocht en proef de Zeeuwse specialiteiten zoals haring, mossel, of Oosterscheldekreeft. Voor een dagje winkelen, museum bezoeken, of terrasje pakken kunt u in een kijkje nemen in de oude vissersstadjes Arnemuiden, Terneuzen of Yerseke. De gezellige Zeeuwse hoofdstad Middelburg is ook zeker het bezoeken waard. Rust, ruimte, privacy en gastvrijheid is wat een natuurcamping in Zeeland te bieden heeft.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Zoutelande voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Safaritent in Zoutelande
Nederland Zeeland Walcheren Zoutelande

Werendijkseweg 14, 4374 NB Zoutelande

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe