Boek bij onze partner(s):

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 300
Huuraccommodaties: 40

Tiny House

Op Ardoer Vakantiepark Ackersate staat deze knusse Tiny House. De accommodatie is sfeervol ingericht en biedt plek voor 4 personen. Het is voorzien van een keuken, woonruimte met tv en een eigen badkamer. De eetruimte kan worden omgebouwd tot een slaapkamer en kan worden afgesloten met een gordijn. De tweede slaapkamer bevindt zich op de ‘open’ bovenverdieping. De Tiny House heeft een terras en ligt aan een groot veld met verschillende speeltoestellen.

Ardoer Vakantiepark Ackersate

Ardoer Vakantiepark Ackersate is een luxe vakantiepark gelegen in de groene bossen en velden van de Veluwe. Je kunt er genieten van een groot zwemparadijs met buitenbad, binnenbad, grote glijbanen en een waterspeeltuin. De camping beschikt over een trampolinepark, dierenweide en watervallei, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt er sportvelden, speeltuinen en midgetgolfbaan vinden. Op het park kun je een hapje eten bij het restaurant, snackbar en ijscorner.

Camping op de Veluwe

Ackersate is een heerlijk vakantiepark gelegen tussen de groene bossen en velden van de Veluwe. Op de Veluwe kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust en ruimte. Daarnaast kun je leuke dorpjes bezoeken zoals Amersfoort, Barneveld en Putten.

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Voorthuizen voor je op een rijtje gezet:

Charmehuisje in Voorthuizen

Nederland Gelderland Voorthuizen

Harremaatweg 26, 3781 NJ Voorthuizen

+31 (0)342 47 12 74
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.