Alle foto's

Tiny House

Op Ardoer Vakantiepark Ackersate staat deze knusse Tiny House. De accommodatie is sfeervol ingericht en biedt plek voor 4 personen. Het is voorzien van een keuken, woonruimte met tv en een eigen badkamer. De eetruimte kan worden omgebouwd tot een slaapkamer en kan worden afgesloten met een gordijn. De tweede slaapkamer bevindt zich op de ‘open’ bovenverdieping. De Tiny House heeft een terras en ligt aan een groot veld met verschillende speeltoestellen.

Ardoer Vakantiepark Ackersate

Ardoer Vakantiepark Ackersate is een luxe vakantiepark gelegen in de groene bossen en velden van de Veluwe. Je kunt er genieten van een groot zwemparadijs met buitenbad, binnenbad, grote glijbanen en een waterspeeltuin. De camping beschikt over een trampolinepark, dierenweide en watervallei, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt er sportvelden, speeltuinen en midgetgolfbaan vinden. Op het park kun je een hapje eten bij het restaurant, snackbar en ijscorner.

Camping op de Veluwe

Ackersate is een heerlijk vakantiepark gelegen tussen de groene bossen en velden van de Veluwe. Op de Veluwe kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust en ruimte. Daarnaast kun je leuke dorpjes bezoeken zoals Amersfoort, Barneveld en Putten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Voorthuizen voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Charmehuisje in Voorthuizen
Nederland Gelderland Voorthuizen

Harremaatweg 26, 3781 NJ Voorthuizen

Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe