Safaritent in Stieltjeskanaal

Ben je op zoek naar een rustiek plekje in Drenthe. Deze safaritent in Stieltjeskanaal staat op een minicamping op het terrein van een voormalige golfbaan. De accommodatie heeft alles wat je maar nodig hebt voor een glampingvakantie. De safaritent is geschikt voor 4 personen en heeft een keukentje met een koelkast, waterkoker, koffieapparaat en een kookplaat. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en is er een zithoek. Onder de overdekt veranda kun je helemaal tot rust komen met een boekje of een goed glas wijn. In de safaritent zit een campingtoiletje. In het sanitair gebouw zijn er luxe sanitaire voorzieningen. Op het terrein is er een bistro waar je verschillende gerechten kunt bestellen. Daarnaast is er ook een ontbijtservice bij het restaurant.

De omgeving van Stieltjeskanaal

Stieltjeskanaal ligt in het schitterende Drenthe. Daar is er van alles te doen en te beleven. In de omgeving liggen een aantal leuke dorpen en steden die je kunt bezoeken, zoals Coevorden, Hoogeveen en Emmen. Daarnaast is het campingterrein vlak bij de Duitse grens. Je kunt dus makkelijk een leuk stadje in Duitsland bezoeken. Ook verschillende natuurgebieden zijn gemakkelijk te bereiken. In de omgeving kun je wandelen bij Nationaal Park Dwingelderveld of een van de andere bossen. Ook kasteel Coevorden is een aanrader.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Stieltjeskanaal voor je op een rijtje gezet:

1

Safaritent in Stieltjeskanaal
Nederland Drenthe Coevorden
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.