Meer foto's

4-persoons Leistert Lodge

De Leistert Lodges zijn de meest luxe chalets op Recreatiepark de Leistert. Samen vormen ze een kleurrijk geheel van laantjes en veldjes. De Lodges zijn zo luxe ingericht dat je bijna niet meer kunt spreken van kamperen. Maar toch, wanneer je tijdens het barbecueën vanaf je overdekte terras uitkijkt over het veldje waar je kinderen aan het spelen zijn overheerst het échte kampeergevoel. Maar dan wel met een gouden randje…

In de 4-persoons Lodges droom je heerlijk weg in één van de twee ruime slaapkamers. Elke slaapkamer beschikt over twee éénpersoons bedden. Je kunt elke vakantiedag starten met een verfrissende douche en ’s nachts hoef je niet naar het toiletgebouw, want alle sanitaire voorzieningen zijn aanwezig.

Tijdens het douchen komt de geur van een vers kopje senseo-koffie je tegenmoet. Dus hup, snel afdrogen en ontbijten aan de ronde eetkamertafel of in het zonnetje op je veranda. Dat is pas vakantie!

Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert in Roggel is een 5-sterren camping in hartje Limburg, met prachtige en ruime plaatsen. De camping beschikt over een subtropisch zwemparadijs en een buitengolfslagbad met glijbaan, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er zijn meerde speeltuinen en sportvelden en je vindt er een bowlingbaan, midgetgolfbaan en fietscrossbaan. Je kunt er een hapje eten bij meerdere restaurants en de snackbar. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met allerlei leuke activiteiten.

Waterpret

Uniek is het enorme aanbod aan waterpret. Liefhebbers van waterpret komen met een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en roeivijver met dag strand niets te kort. En bij wat minder mooi weer vormen de Plaza met diverse horecapunten en de avontuurlijke indoor speeljungle het bruisende hart van het park.

Vakantie in Limburg

Recreatiepark de Leistert bevindt zich midden in de groene velden en bossen van Limburg. De camping ligt in het noorden van Limburg, bij Weert, Roermond en de oever van de Maas. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast kun je er een uitstapje maken naar het Nationale Park De Groote Peel.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Leistert Lodge in Roggel voor je op een rijtje gezet:

Leistert Lodge in Roggel
Nederland Limburg Roggel

Heldensedijk 5, 6088 NT Roggel

Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe