Alle foto's

4-persoons Safaritent

De Safaritent is het iets kleinere broertje van onze Glamping Tent. Heerlijk stoer en comfortabel vakantie vieren, maar wel in een écht kampeersfeertje. Die sfeer heb je op dit gezellige veldje meteen te pakken, want je maakt gemakkelijk contact met je buren terwijl de kids zich vermaken in de speeltoestellen op het veldje.

Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert in Roggel is een 5-sterren camping in hartje Limburg, met prachtige en ruime plaatsen. De camping beschikt over een subtropisch zwemparadijs en een buitengolfslagbad met glijbaan, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er is een heerlijke roeivijver met strandje. Er zijn meerde speeltuinen en sportvelden en je vindt er een bowlingbaan, midgetgolfbaan en fietscrossbaan. Je kunt er een hapje eten bij meerdere restaurants en de snackbar. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met allerlei leuke activiteiten.

Waterpret

Uniek is het enorme aanbod aan waterpret. Liefhebbers van waterpret komen met een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en roeivijver met dag strand niets te kort. En bij wat minder mooi weer vormen de Plaza met diverse horecapunten en de avontuurlijke indoor speeljungle het bruisende hart van het park.

Kamperen in Limburg

Van kamperen in je eigen tentje tot sfeervolle Lodge of een ultieme Glampingervaring in een van de huurobjecten, met een verblijf op camping de Leistert kampeer je altijd op topniveau. De Leistert is een échte camping voor jonge gezinnen, en door de ANWB bekroond met 5 sterren. De vele faciliteiten, de mooie groene omgeving en het recreatieteam zorgen ervoor dat de Leistert misschien wel het allerleukste plekje is om te kamperen in Limburg!

Glamping op de Leistert

Glamping staat voor glamourous kamperen en is een trend op kampeergebied welke inhoudt dat het traditionele kamperen wordt gecombineerd met luxe. Kamperen met een luxe twist dus. Bij Recreatiepark de Leistert kun je ook genieten van deze ervaring. Zij bieden verschillende accommodaties aan die allemaal de sfeer en gezelligheid van het kamperen combineren met luxe en comfort. Op de Leistert vind je diverse glamping-accommodaties voor jou! Kies bijvoorbeeld voor de Glamping Tent. Deze stoere tent bevat al het comfort van thuis, inclusief sanitair, keuken en verwarming. Of ga voor de Safaritent, het kleinere broertje van de Glamping Tent. In deze tent vind je geen sanitair, maar de tenten liggen wel dicht bij het toiletgebouw en andere centrale faciliteiten. Naast de gewone Safaritent biedt de Leistert ook een4-persoons Safaritent (+2). Deze variant is uniek omdat er los van de grote tent nog een XS-safaritentje staat waarin de kids apart van pappa en mamma kunnen slapen.

Bungalowpark

De Leistert is meermaals uitgeroepen tot beste bungalowpark van Limburg, met een bijzonder hoge Zoover score. De Leistert in Limburg wordt gekenmerkt door ruime en bijzonder luxe bungalows met fraaie tuinen op ruim opgezette kavels. Er even lekker tussenuit? Boek je verblijf in Limburg op Buitenhof de Leistert! Kies uit de authentieke sfeer van een luxe vakantieboerderij of de strakke uitstraling van een moderne vakantiebungalow. Liefhebbers van luxe gaan voor een bungalow met sauna en whirlpool, of de speciale Wellness, Buitenlevenen VIP uitvoeringen. Ben je met kinderen, dan is een ‘Kids Special’ variant met een speeltuin in je achtertuin wellicht nog beter. De keuze is aan jou!

Vakantie in Limburg

Recreatiepark de Leistert bevindt zich midden in de groene velden en bossen van Limburg. De camping ligt in het noorden van Limburg, bij Weert, Roermond en de oever van de Maas. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast kun je er een uitstapje maken naar het Nationale Park De Groote Peel.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Roggel voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Safaritent in Roggel
Nederland Limburg Roggel

Heldensedijk 5, 6088 NT Roggel

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe