Verblijf in een waterwoning

Op vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen kun je een fijne waterwoning huren. De waterwoninge zijn nieuw en modern ingericht. Je kunt er met maximaal 6 mensen slapen en ze liggen direct aan het water, waar je met je bootje kunt aanleggen. Je hebt er een heerlijk terras, waar je van de zon kunt genieten.

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen is een heerlijk vakantiepark gelegen aan de Reeuwijkse Plassen in Zuid-Holland. Op het park kun je fijne vakantiehuisjes huren die allemaal aan het water liggen. Bij de huisjes kun je dan ook je boot aanleggen en zo de plassen op varen. Het park beschikt over een zwembad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is er een natuurspeeleiland en vele andere leuke speeltuinen. Er is een restaurant, café en ijssalon.

Vakantiepark in Zuid-Holland

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen bevindt zich direct aan de oever van de Reeuwijkse plassen. Vanuit de vakantiehuisjes vaar je zo de plassen op, waar je kunt genieten van het heerlijke water. Je kunt er allerlei watersporten beoefenen en een frisse duik nemen. Daarnaast ligt het park vlakbij Gouda. Gouda is een leuke stad met mooie bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Ook het stadje Oudewater mag je zeker niet missen. Oudewater is een historisch stadje waar je je even waant in het verleden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Reeuwijk voor je op een rijtje gezet:

Charmehuisje in Reeuwijk
Nederland Zuid-Holland Reeuwijk

Verlengde Breevaart 3, 2811 LR Reeuwijk

+31(0)182 23 51 10
Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe