Alle foto's

Verblijf in een waterwoning

Op vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen kun je een fijne waterwoning huren. De waterwoninge zijn nieuw en modern ingericht. Je kunt er met maximaal 6 mensen slapen en ze liggen direct aan het water, waar je met je bootje kunt aanleggen. Je hebt er een heerlijk terras, waar je van de zon kunt genieten.

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen is een heerlijk vakantiepark gelegen aan de Reeuwijkse Plassen in Zuid-Holland. Op het park kun je fijne vakantiehuisjes huren die allemaal aan het water liggen. Bij de huisjes kun je dan ook je boot aanleggen en zo de plassen op varen. Het park beschikt over een zwembad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is er een natuurspeeleiland en vele andere leuke speeltuinen. Er is een restaurant, café en ijssalon.

Vakantiepark in Zuid-Holland

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen bevindt zich direct aan de oever van de Reeuwijkse plassen. Vanuit de vakantiehuisjes vaar je zo de plassen op, waar je kunt genieten van het heerlijke water. Je kunt er allerlei watersporten beoefenen en een frisse duik nemen. Daarnaast ligt het park vlakbij Gouda. Gouda is een leuke stad met mooie bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Ook het stadje Oudewater mag je zeker niet missen. Oudewater is een historisch stadje waar je je even waant in het verleden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Reeuwijk voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Charmehuisje in Reeuwijk
Nederland Zuid-Holland Reeuwijk

Verlengde Breevaart 3, 2811 LR Reeuwijk

Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe