Safaritent in Medemblik

In Medemblik, Noord-Holland kun je een 6-persoonssafaritent huren. Deze houten ECO lodge heeft een comfortabel bed, ingerichte keuken en ruime veranda. De outdoor lodges zijn voorzien van verwarming, en kun je dus het hele jaar huren. Tegen betaling kun je gebruik maken van 4 fietsen.

Vakantie in Noord-Holland

De safaritent ligt vlakbij natuurgebied de Vooroever. Hier kun je genieten van een zandstrand aan het IJsselmeer, bomen en struiken. Op een warme zomerdag kun je lekker zwemmen en relaxen in het zonnetje. Verder moet je ook zeker het pittoreske Medemblik gaan ontdekken. Het oude centrum wordt gekenmerkt door oude pakhuizen, historische panden en een mooi kasteel. Het Bakkerijmuseum en Stoommachinemuseum van Medemblik zijn daarnaast zeker een bezoekje waard. Tijdens de zomermaanden kun je ook een ritje maken in een oude stoomtrein, die vanaf Medemblik richting Hoorn rijdt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Medemblik voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Medemblik
Nederland Noord-Holland Medemblik

1671 LP Medemblik

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe