Safaritent Big Five 6 personen

Wat is er nou leuker om te overnachten in een safaritent? In een safaritent kun je genieten van alle gemakken, maar tegelijkertijd het echte vakantiegevoel hebben. De Big Five Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Hier kun je echt luxe kamperen. De safaritenten zijn geschikt voor 6 personen en staan in een bosrijke omgeving. Sommige van de safaritenten liggen aan het water. In de safaritent zijn twee slaapkamers en er is een bedstee. De keuken van de safaritent is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er ook een badkamer in de safaritent. Op de veranda staan twee comfortabele ligbedden waar je helemaal tot rust kunt komen.

Overnachten op Vakantiepark Beekse Bergen

Wil je met het gezin overnachten midden tussen de wilde dieren? Bij vakantiepark Beekse Bergen kun je overnachten in een van de schitterende accommodaties op het park. Het vakantiepark heeft diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een speeltuin, een zwembad en een zwemmeer. Hier is ook een ligstrand waar je lekker kunt zonnebaden.  Op het vakantiepark is er ook een visplek waar je kunt vissen. Tijdens uw verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen kun je gratis het dierenpark bezoeken. Voor de kinderen is er animatie op het vakantiepark en is er ook een midgetgolflbaan. Bij de receptie zijn er verschillende faciliteiten te vinden, zoals een restaurant en een supermarkt.

Vakantie in Brabant

In de omgeving van vakantiepark Beekse Bergen is er van alles te doen. Op het vakantiepark kunnen er fietsen gehuurd worden om de bosrijke omgeving te verkennen. Daarnaast kun je natuurlijk ook prachtige wandelingen maken in de natuur. Er zijn in de omgeving ook een aantal leuke steden die je kunt bezoeken, zoals Tilburg of Eindhoven.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent Big Five Beekse Bergen voor je op een rijtje gezet:

Safaritent Big Five Beekse Bergen
Nederland Noord-Brabant Hilvarenbeek

Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

088 900 0360
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe