Luxe kamperen op Beekse Bergen

De Safaritent Stanley is van alle gemakken voorzien, zoals een televisie, verwarming en stromend warm en koud water. Ideaal voor een luxe “glamorous” vakantie met het hele gezin. Kom glampen op Vakantiepark Beekse Bergen! In de 6-persoon Safaritent Stanley geniet je van de groene, bosrijke omgeving én het comfort van een compleet ingericht verblijf! De safaritent is geschikt voor het hele gezin en kent een schitterende ligging nabij de Afrika Club. Hier vind je onder andere het overdekte Junglebad, het animatieteam, de supermarkt en het restaurant.

Safaritent Stanley

De Safaritent is van alle gemakken voorzien, zoals een televisie, verwarming en stromend warm en koud water. In het woongedeelte staat onder meer een heerlijke loungebank en ook de veranda is voorzien van tuinmeubilair. Lekker om op uit te rusten na een dagje Safaripark Beekse Bergen!

Gratis attractiepas

Helemaal leuk, bij je verblijf in een Safaritent Stanley ontvang je de attractiepas. Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen, en korting op vele uitjes in de omgeving.

Origineel overnachten

De prijs is vanaf € 395,- voor een lang weekend. De prijs is inclusief lokale heffingen, reserveringskosten, eindschoonmaak en toegang tot het Safaripark, Speelland, Dierenrijk en ZooParc (via de gratis attractiepas).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent Stanley Beekse Bergen voor je op een rijtje gezet:

Safaritent Stanley Beekse Bergen
Nederland Noord-Brabant Hilvarenbeek

Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe