De woodlodge staat op Ardoer Camping De Haeghehorst. De kampeerhut is geschitk voor maximaal 4 personen en beschikt over een eigen keukenblokje en toilet.

Boek bij onze partner(s):

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 50

Ardoer Camping De Haeghehorst

Ardoer Camping De Haeghehorst is een gezellige familiecamping gelegen in de Veluwe, bij het Veluwemeer en de Wolderwijd. De camping beschikt over een leuk zwemparadijs met glijbanen, een binnen- en buitenbad en een kleuterbad. Daarnaast kun je er genieten van speeltuinen, een game corner, een waterspeeltuin en recreatieruimte, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Bij de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt een hapje eten bij de snackbar en het eetcafé.

Veluwse Woodlodge

De woodlodge is een soort luxe trekkershut voor maximaal 4 personen. Glamping dus: de gezelligheid van kamperen maar dan comfortabeler. De kampeerhut beschikt over een eigen keukenblokje en toilet. Om te douchen kunt u gebruik maken van ons luxe sanitairgebouw met vloerverwarming. De woodlodge is voorzien van een tweepersoonsbed, een stapelbed en een tafel met stoelen en er is een flatscreen-tv aanwezig.

Geniet van de groene omgeving

Ardoer Camping De Haeghehorst bevindt zich in het noorden van de Veluwe. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast ligt de camping op enkele kilometers van het Wolderwijd en het Veluwemeer. In de omgeving vind je leuke stadjes zoals Harderwijk, Putten en Ermelo.

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Ermelo voor je op een rijtje gezet:

Charmehuisje in Ermelo

Nederland Gelderland Ermelo

Fazantlaan 4, 3852 AM Ermelo

0341553185
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.