Verblijf in een safaritent

Op Ardoer Camping De Haeghehorst kun je een fijne safaritent huren. De safaritent woods biedt plaats voor maximaal 6 personen. De tenten staan tussen de bomen en je hebt er een mooi uitzicht vanaf de veranda. Op de veranda geniet je van een picknicktafel en bank en in de tent vind je een eigen badkamer en keuken.

Ardoer Camping De Haeghehorst

Ardoer Camping De Haeghehorst is een gezellige familiecamping gelegen in de Veluwe, bij het Veluwemeer en de Wolderwijd. De camping beschikt over een leuk zwemparadijs met glijbanen, een binnen- en buitenbad en een kleuterbad. Daarnaast kun je er genieten van speeltuinen, een game corner, een waterspeeltuin en recreatieruimte, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Bij de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt een hapje eten bij de snackbar en het eetcafé.

Geniet van de groene omgeving

Ardoer Camping De Haeghehorst bevindt zich in het noorden van de Veluwe. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast ligt de camping op enkele kilometers van het Wolderwijd en het Veluwemeer. In de omgeving vind je leuke stadjes zoals Harderwijk, Putten en Ermelo.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent Woods in Ermelo voor je op een rijtje gezet:

Safaritent Woods in Ermelo
Nederland Gelderland Ermelo

Fazantlaan 4, 3852 AM Ermelo

Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe