Alle foto's

Glamping op Vakantiepark Callassande

Bent u op zoek naar een unieke kampeerervaring? Probeer dan eens de populaire trend glamping, oftewel glamourous camping. In onze luxe Safaritenten combineert u het echte kampeergevoel met het comfort van een bungalow. Word wakker in een comfortabel bed, maak een heerlijk ontbijtje in de compleet uitgeruste keuken en geniet aan de tuintafel van de schitterende ochtendzon… De ideale vakantie voor kampeerders die van een beetje extra luxe houden. Op Vakantiepark Callassande staan twee soorten safaritenten. Kies voor een verblijf in een 4 of 5-persoonstent.

Roompot Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande is een fijne familiecamping met overdekt zwembad gelegen bij de Noordzeekust in Callantsoog te Noord-Holland. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Daarnaast kun je er ook luxe lodges, safaritenten met eigen sanitair of comfortabele chalets huren. Voor ontspanning en vermaak zit je op Vakantiepark Callassande helemaal op de juiste plek. Sportievelingen kunnen zich helemaal uitleven op het basketbalveld, beachvolleybalveld, springkussen, voetbalveld, tennisbaan, of in het zwembad. Op slechts 15 minuten wandelen bent u op het strand en kun je even uitwaaien, lekker zonnen, of de zee induiken. Voor de kinderen is er ook een leuk animatieprogramma. Ga gezellig knutselen met Koos Konijn, deelnemen aan leuke toernooien of sportactiviteiten. Er is voor ieder wat wils!

Ontdek de kop van Noord-Holland

De natuurrijke omgeving is het ook ontdekken waard. In het voorjaar vindt u hier prachtige kleurrijke bloemenvelden en de verschillende natuurgebieden zijn bij uitstek geschikt voor wandel- en fietstochten. Strijk ook eens neer op één van de terrasjes in de vele gezellige dorpjes in de omgeving en kom samen genieten in de kop van Noord-Holland.

 

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Callantsoog voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Safaritent in Callantsoog
Nederland Noord-Holland Callantsoog

Voorweg 5A, 1759 NX Callantsoog

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe