Alle foto's

Sfeervol ingerichte Summer Lodge

De luxe Summer Lodges op Beerze Bulten zijn sfeervolle ingerichte tenten van hoge kwaliteit canvas, geschikt voor maximaal 6 personen. De luxe en sfeervol ingerichte “Summer Lodges” zijn een ware belevenis. Centraal gelegen op de camping Beerze Bulten, maar toch rustig. Heerlijk genieten van de natuur om je heen. De Summer Lodges staan op een houten vlonder en palen en zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, eettafel, open keuken en een hemelbed, een badkamer met douche en toilet en 2 aparte slaapkamers, waarvan 1 met stapelbed.

Vakantiepark en familiecamping in Overijssel

Je verblijft op een vakantiepark en familiecamping, gelegen in het Overijsselse Beerze, middenin de natuur van het Vechtdal en langs de oevers van rivier de Vecht. Geniet tijdens je verblijf in de Summer Lodge van het zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden, indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol, professionele animatie en recreatie, beautysalon en wellness, diverse horeca… Er valt nog veel meer te beleven bij Beerze Bulten voor jong en oud!

5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten

Beerze Bulten is een 5-sterren Vakantiepark en erkende ANWB Top camping in Overijssel, predicaat voor campings die de maximale score halen bij de inspectie. Gelegen middenin de heerlijke natuur van het Vechtdal, langs rivier de Vecht. Op het vakantiepark bevindt zich een indoor speelparadijs, bowling, binnen- en buitenzwembad, theater, uitgebreide animatie, restaurants, beautysalon, wellness en nog veel meer! Het natuurlijk aangelegde vakantiepark is autovrij en mede daardoor een groot paradijs voor kinderen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Summer Lodge in Beerze voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Summer Lodge in Beerze
Nederland Overijssel Beerze

Kampweg 1, 7736 PK Beerze

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe