Boek bij onze partner(s):

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 260
Huuraccommodaties: 31
Kampeerterrein: 20 ha

Vodatent Camping GT Keiheuvel

Camping GT Keiheuvel is een familiecamping met zwembad gelegen in de natuur van België. Op de camping kun je 6-persoons safaritenten van Vodatent huren. Op de camping kun je een par baantjes trekken in het zwembad, een potje voetballen op het sportveld en een balletjes slaan op de tennisbaan. De kids vermaken zich in de speeltuin of spetteren in het peuterzwembad. Je kunt een lekkere snack afhalen bij de snackbar. Overige voorzieningen: wasserette en Wifi (gratis).

Safaritent 6 personen

De safaritent is geschikt voor 6 personen en is sfeervol ingericht. De tent heeft een leef oppervlakte van 40 vierkante meter en is van alle gemakken voorzien. Het keukenblok met kookplaat staat op wieltjes, zodat je ook buiten kunt koken. Verder heeft de keuken een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent kun je twee slaapkamers vinden. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere twee stapelbedden.

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Balen voor je op een rijtje gezet:

Charmehuisje in Balen

België Vlaanderen Antwerpen Balen

17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 2, 2490 Balen

0031 (0)186820996
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.