Alle foto's

Verblijf in een luxe safaritent

Op Ardoer Camping Scheldeoord kun je een luxe safaritent huren. De tent heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, een volledige keuken mét vaatwasser en magnetron, een flatscreen tv en echte bedden! Buiten de grote tent staat nog een kleiner tentje waardoor de safaritent geschikt is voor 7 personen. Op de veranda kun je genieten van een hangmat en loungeset.

Ardoer Camping Scheldeoord

Ardoer Camping Scheldeoord is een gezellige familiecamping gelegen aan de heerlijke Zeeuwse stranden. De camping beschikt over een binnen- en buitenzwembad met kleuterbad en glijbaan. Daarnaast kun je er een voetbalveld, tennisbaan, chillzone en diverse speeltuinen vinden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt er een lekker hapje eten bij de strandbrasserie, het kinderrestaurant en de snackcorner.

Geniet van de heerlijke stranden

Ardoer Camping Scheldeoord bevindt zich direct aan de stranden van de Zeeuwse kust. Bij de camping vind je een lekker strandje, waar je kunt zwemmen en allerlei watersporten kunt beoefenen. Daarnaast kun je in de omgeving lekker wandelen door de duinen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Luxe safaritent in Baarland voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Luxe safaritent in Baarland
Nederland Zeeland Borsele Baarland

Landingsweg 4435, 4435 NR Baarland

Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe