Direct aan het mooie recreatiemeer van RCN de Flaasbloem vind je de vrijstaande 6-persoons Waterlodges. De lodge is modern en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Boek bij onze partner(s):

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 440
Huuraccommodaties: 82
Kampeerterrein: 100 ha

Water lodge

Direct aan het mooie recreatiemeer vind je de vrijstaande 6-persoons Waterlodges die stuk voor stuk een schitterend uitzicht bieden over het water. De lodge is modern en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

RCN de Flaasbloem

De ligging van RCN de Flaasbloem in de Chaamse bossen en de speelse indeling van de camping in het Bourgondische Brabant geven een gevoel van rust. Op alle kampeerplaatsen is genoeg privacy en eigen ruimte voor jou en je kinderen. Natuurterrein De Wildenberg biedt ook de avontuurlijke kampeerder de ideale plek. Extra comfortabel zijn onze ruime kampeerplaatsen met privé-sanitair.

Natuurterrein de Wildenberg

De optimale vrijheid ervaar je op De Wildenberg: een speciaal terrein van tien hectare ongerepte natuur, zonder paden of vaste kampeerplaatsen. Je kunt hier met je tent heerlijk vrij kamperen met veel ruimte om je heen, een unieke kampeerervaring!

We hebben de beste opties voor Charmehuisje in Alphen-Chaam voor je op een rijtje gezet:

Charmehuisje in Alphen-Chaam

Nederland Noord-Brabant Alphen-Chaam

Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam

+31 (0)85 0400 700
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.