Alle foto's

Glampinglodge 7p

De Glampinglodge (5,4 x 9 meter) voor maximaal 7 personen heeft een woon/eetkamer met steigerhouten meubelen, flatscreen TV, eigen WiFi-modem, luchtverwarming en een open keuken voorzien van koelkast, kookplaat, magnetron, koffiefilterapparaat en waterkoker. Verder beschikt de Glampinglodge over een badkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed + een eenpersoonsbed en een bedstee voor twee personen. Op het ruime terras zijn steigerhouten meubelen en een picknicktafel aanwezig.

Ardoer Camping Ginsterveld

Ardoer Camping Gisterveld is een heerlijke familiecamping gelegen in Zeeland, bij de heerlijke stranden van de Zeeuwse kust. Je kunt er een heerlijk zwembad vinden met jacuzzi, turks stoombad, glijbaan en buitenbad. Je vindt er meerdere leuke speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op de camping vind je een leuke bistro, waar je lekker kunt eten.

Vakantie in Zeeland

Ardoer Camping Gisterveld ligt op enkele kilometers van de Zeeuwse kust. Je kunt er genieten van een lekker stranddagje en allerlei watersporten beoefenen. Daarnaast kun je in de omgeving heerlijk wandelen en leuke stadjes bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Glampinglodge in Burgh-Haamstede voor je op een rij gezet. Boek jouw vakantiehuis!

Glampinglodge in Burgh-Haamstede
Nederland Zeeland Schouwen-Duiveland Burgh-Haamstede

Maireweg 10, 4328 GR, Burgh-Haamstede

Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe