Vakantiehuisje huren in Luxemburg

De mooiste vakantiehuizen in Luxemburg

In een vakantiehuisje in Luxemburg kun je genieten van een heerlijke vakantie. Leer de mooiste plekken van het land kennen en kom even helemaal tot rust.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Luxemburg

Aanbevolen regio's en populaire gebieden in Luxemburg

Luxemburgse Ardennen

Verblijf in een vakantiehuisje in de Luxemburgse Ardennen en geniet van een ontspannen vakantie in de natuur.

Capellen

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Capellen en ontdek de mooie bossen, de bijzondere kastelen en leuke stadjes.

Clervaux

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Clervaux en geniet van het heuvellandschap, kabbelende riviertjes en bossen.

Müllerthal

Verblijf in een vakantiehuisje in het Müllerthal en geniet van de magische watervallen, sprookjesachtige bossen en rotsformaties.

Diekirch

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Diekirch en ontdek prachtige natuur, ga kanovaren of bezoek een leuk stadje.

Echternach

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Echternach en ontdek de grillige rotsformaties, kronkelende riviertjes en bijzondere grotten.

Esch-sur-Alzette

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Esch-sur-Alzette en ontdek het drielandenpunt, de heuvels en mooie natuur.

Grevenmacher

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Grevenmacher en verken het landschap van de Moezelvallei en groene bossen.

Guttland

Verblijf in een vakantiehuisje in de regio Guttland ontdek het sprookjesachtig decor van charmante dorpjes, boerderijen en imposante kastelen.

Éislek

Verblijf in een vakantiehuisje in de regio Éislek en ontdek de weids uitgestrekte landerijen, bossen, natuurparken en uitgestrekte bergplateaus.

Luxembourg

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Luxembourg en ontdek Luxemburg Stad en de omliggende natuur.

De Moezel

Verblijf in een vakantiehuisje bij de Moezel en ontdek de steile wijngaarden, valleien en middeleeuwse dorpjes.

Mersch

Verblijf in een vakantiehuisje in het hart van Luxemburg in het kanton Mersch en geniet van de mooie natuur en stadjes.

Redange

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Redange en geniet van het heuvelachtig weidelandschap, rivieren en oude kastelen.

Remich

Verblijf in een vakantiehuisje in het kanton Remich en ontdek de rivier de Moezel, het heuvelachtige landschap en de wijngaarden.

Terres Rouge

Verblijf in een vakantiehuisje in Les Terres Rouges (Land van de Rode Aarde) en ontdek dit bijzondere rode natuurlandschap.

Vianden

Verblijf in een vakantiehuisje in Vianden en ontdek het sprookjesachtige kasteel, de natuurpracht en pittoreske stadjes.

Wiltz

Verblijf in een charmehuisje in het kanton Wiltzen verken de beboste hellingen, hoogvlakten, diepe dalen en een stuwmeer.

Vakantiehuis Luxemburg

Vakantiehuis huren in Luxemburg

Luxemburg is een heerlijke vakantiebestemming en is een ideale bestemming voor een weekendje weg, lange vakantie of rondreis. Hoewel dit landje klein is, kun je er toch veel diverse plekken vinden. Geniet van natuur in de Luxemburgse Ardennen en het Müllerthal, leuke plaatsen als Luxemburg-stad en Larochette, en de glooiende heuvels van Moezelgebied. In een vakantiehuisje in Luxemburg kun je helemaal tot rust komen. Verblijf in het bos, aan een meer of aan een rivier.

Overnachten in een vakantiehuisje in Luxemburg

Vakantiehuizen zijn er in allerlei soorten en maten. Op charmehuisje.nl kiezen wij de meest sfeervolle en knusse accommodaties voor je uit. Zo kun je overnachten in een gezellig chalet, idyllische bungalow of unieke lodge. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzondere accommodatie, zoals een boomhut, bell tent, safaritent of Tiny House.